Post by tongurotidu on Mar 11, 2022 21:47:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpjas glitch dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 6 2022 version ▞▞▞
Lejupielādēts jau 4 reizes, bet šķiet, ka nekas nedarbojas pareizi. Skumji.
Patīk spēles aspekts līdz šim....
Nevar pabeigt indes dziru mobilajā ierīcē, lūdzu, izlabojiet
Patīk izaicinājums. Grafika. Nevarēju nolikt telefonu. Nācās piespiest sevi apstāties. Tikai tāpēc, lai es varētu acis atpūsties. LOL
Puzles nedod lielu virzienu. Nevar atrisināt
Es nekad neesmu bijis tik daudz ieguldīts notiekošā sižetā, izmantojot lietotņu spēli. Man patīk mīklas un stāsts!
Mīlu 5 miljardus spēļu, taču šai ir pārāk daudz kļūdu. Nopirku monētas mājiena pogai, pēc tam pazaudēju naudu, jo mājiena poga nedarbojās.
Nevar aprakstīt, kā šī spēle un citas tam līdzīgas mani vienkārši ievelk. Nereāli, es viņus mīlu, es dievinu stāstus, sižetus, ainas un varoņus. Oho!...super episki!!
Ļoti atkarību izraisoša... lieliska spēle, sižets un piedzīvojumi ... man tas patīk, lūdzu, lejupielādējiet bd pārskatiet to
Man ir problēmas ar indes pulveri. Tas neļaus man izmantot pulverus. Es varu manipulēt ar svariem un bļodām. Instrukcijās nekas nav teikts par to, cik daudz katra pulvera izmantot. Tas arī neļaus man to izlaist. Ko es varētu darīt nepareizi?
Mars: Mars Veiksmas oyou
Nevar veikt monētu iegādi, lūdzu, veiciet visu nepieciešamo.
Lieliski. Jautri. Daudz izaicinošu mīklu un laba stāsta līnija. Un grafika ir pārsteidzoša.
Lost Lands 6 Eventyr rmq
Nevarēja pabeigt spēli, jo indīgo maisījumu veidoja kļūme. Es neiesaku lejupielādēt, ja vien jūsu atinstalēšana ir gandrīz pabeigta.
Padomi nedarbojas pareizi
Es spēlēju šo spēļu sēriju līdz 6 . Man patika visas spēles, grafika un amp; skaņa viss ir lieliski. Bet es paliku pie 6. Jums vajadzētu atrisināt šo problēmu. Man bija paredzēts piestiprināt siksnu slīdmašīnā, bet tā nedarbojas vispār neatkarīgi no tā, cik reizes es mēģināju. Man patika šī spēle līdz šim, bet esmu piešķīrusi 2 zvaigznes par šo kļūdu, es nevarēju pabeigt šo spēli.
Laba grafika un jauks sāgas pavērsiens, taču mīklas kļūst pārāk līdzīgas, un stāsts ir atstājis daudz neatbildētu no iepriekšējām nodaļām
Kāpņu puzle nedarbojas...
Sveiki, puiši, lūdzu, veiciet šo masāžu, neuzlādējiet kaulus nodaļa lūdzu zaudētajā zemē 7
Labi
Man ļoti patika šis - tāpat kā ar pārējiem -, bet tiku līdz medaljonam/grāmatai un tā iestrēga! Palīdziet! Vai ir kāda iespēja to sakārtot?
kādu laiku spēlēju spēli no zaudētajām zemēm 1 pret 6, un līdz šim tas ir sliktākais. nevis pati spēle vai stāsts. bet tajā ir tik daudz kļūdu, ka es nevaru pabeigt pat vienkāršu mīklu. lūdzu. salabot to.
Amazing games.hint par deltaplānu, kas, šķiet, apgrūtina cilvēkus. Vietnē youtube ir daži padomi, lai to iegūtu. Spēle nav salauzta.
Lost Lands 6 어드벤처 hbuc
ES esmu
Nav tik labi kā citi, bet tomēr jautri
Tā ir patīkama spēle
Vairāk par visu man bija vienalga par stāstu. Skriešana, vācot mirušo pelnus, man ir pārāk slimīga. Bet ir arī problēmas, kuras citi ir minējuši tikai spēlējot spēli. Daudzas no pieminētajām "kļūdām" ir saistītas ar to, ka viss ir jādara noteiktā secībā un jāpieskaras precīzai vietai. Spēli izdevās pabeigt, taču pat caurgājiens nebija noderīgs. Man vienkārši bija jāturpina pieskarties un spiest, līdz es nokļuvu saldajā vietā. Piemēram, lai piestiprinātu siksnu lidmašīnai, papīram ir jābūt uzkabes augšpusē un pēc tam jānovieto uz papīra.Kāpēc? Kas zina? Man arī nerūpēja daudzas mīklas. Pirmkārt, tie bija ārkārtīgi nevienmērīgi. Daži bija tik viegli, ka tas bija gandrīz aizvainojoši. Man labāk patīk loģikas mīklas. Es absolūti ienīdu šķēršļu joslu uz laivas, un es atteicos no bonusa nodaļas, kad nonācu pie portāla vadības iestatīšanas. Man palika garlaicīgi tikai rotēt gredzenus atkal un atkal. Pārējās piecas iepriekšējās spēles bija ideālas, šajā ir liela problēma. Esmu iestrēdzis vietā, kur jums ir jāuzliek siksnas, lai izmantotu planieri. Es noklikšķināju uz miljardu. reizes visur, un tas vienkārši nedarbojas. beidzot man bija jāiet internetā, lai noskaidrotu, vai es daru kaut ko nepareizi, bet nē... acīmredzot šajā spēlē ir diezgan daudz kļūdu un kā es redzu no citiem komentāriem šeit ir kļūme.. Divas zvaigznes, jo neviens izlabo... Žēl, ka līdz šim bija ideāls
Spēle ir lieliska, bet, kad es nokļūstu pils augšpusē, es nevaru pieslēgt siksnu, un mani padomi nedarbojas.
Labākā spēle, ko esmu spēlējusi savā dzīvē
Man patīk spēle, kuru es spēlēju visas zaudētās zemes, bet es nezinu, kāpēc šeit nav the Lost Lands 7, redemption un google, yotube es to redzu, vai arī jūs to veidojat tikai datoram?!
Es būtu devis 5 zvaigznes, ja man būtu iespēja turpināt spēli ... man ir lidojošās mašīnas siksna, bet tā nedarbojas. nezinu kāpēc.vispār man tas patika
Lost Lands 6 Adventure rzm
Lost Lands 6 Abenteuer rkh
Man patīk šīs sērijas, bet esmu iestrēdzis tevī, jo spēle neļauj man ievietot medaljonu grāmatā neatkarīgi no tā, ko es daru. Es pat nopirku monētas un tad atklāju, ka pat mājiena poga nedarbojas. 😔
Spēle neļaus man pabeigt zirglietu ainu! Notiek atinstalēšana
Viss ir labi, līdz gandrīz beigās ir jostas kļūme.
Man ļoti nepatika minispēles, kas prasa ātru motoriku - tās ir ļoti saspringtas un nomāktas. Viens no iemesliem, kāpēc man patika iepriekšējās sērijas spēles, ir tas, ka tajās nav šādu daļu, bet tās ir balstītas tikai uz domāšanu.Ir daudz motorisku izaicinājumu spēļu, lūdzu, izglābiet kādu pasaules nostūri mums, neveiklajiem.
Tas ir labi, bet grūti
Ļoti patīk LL sērija, bet LL6 ir daudz kļūmju android. Pirmkārt, nevarēju atvērt grāmatu ar medaljonu, pēc spēles pārtaisīšanas no sākuma nevaru izmantot lidojošo mašīnu un nevaru turpināt. Iepriekš spēlēja visas 5 citas, un nekad nav bijusi šī problēma. Arī grafika nav tik gluda kā citiem, un stāsts apstājas, jo tas ir jāielādē vairāk. Lūdzu, izlabojiet to, jo es patiešām vēlos pabeigt
Lieliska spēle, tāpēc nopirku pilnu Lost Lands 6 spēli par 5,99, lai būtu ļoti maz līmeņu, kas jāpaveic tālāk par bezmaksas spēli, kāds mīnuss
Vēl ir spēles sākumā, taču līdz šim ir bijis ļoti jautri!